Autobuzi i Shijes shkon në Elbasan në tourin “1001 shijet e Neranxit”

Mirëse ju gjetëm Elbasan!

Qyteti i Ditës së Verës që kapel bardhët e Neranxit e ndriçuan në Nëntor.

Sot Autobuzi i Shijes, u ndal pikërisht këtu!

Qytetet me tradita, kanë memorje për të trashëguar vlera brez pas brezi, ashtu siç është dhe kulinaria, dhe recetat e kuzhinës tradicionale shiptare që janë pjesë e programit të pazëvendësueshëm të studentëve të Institutit Kulinar Neranxi.

Sot, jemi të lumtur që ndajmë vlera të përbashkëta me qytetarët e Elbasanit që me kuriozitet dhe kënaqësi të madhe po degustojnë gatimet e chefave Neranxi dhe studentëve tanë.

Faleminderit për mikpritjen Bashkisë Elbasan

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?