Autobuzi i Shijes shkon në Berat në tourin “1001 shijet e Neranxit”

Në eventin “1001 shije Neranxi në qytetin e 1001 dritareve” në Mangalem të Beratit ishin pjesëmarrës dhe vetë familja Neranxi të cilët u takuan me klientë të Kompania Neranxi dhe falenderuan docentët dhe studentët e Institutit Kulinar Neranxi për performancën e shkëlqyer.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?