Autobuzi i IKN u “pushtua” nga vlonjatët dhe gjithë dashamirësit e kuzhinës së mirë


Gjate xhirimeve te emisionit Buke Kripe & Zemer ne qytetin e Vlores, ku chefat tane Alfio dhe Indriti eksploruan qytetin, recetat tradicionale dhe gatuan per pushuesit e shumte te Vlores se bukur. Gjate xhirimeve te emisionit Buke Kripe & Zemer ne qytetin e Vlores, ku chefat tane Alfio dhe Indriti eksploruan qytetin, recetat tradicionale dhe gatuan per pushuesit e shumte te Vlores se bukur.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?