Ambasadori italian Fabrizio Buci, priti një ekip të IKN në Rezidencë

Ad una Serata della Cucina Italiana – showcooking con cuochi italiani Maurizio e Sandro Serva, presso Residenza d’Italia.

Shkelqësia e Tij ambasadori italian Fabrizio Buci priti një ekip të Institutit Kulinar Neranxi në Rezidencë dhe falenderoi Kompaninë Neranxi dhe Institutin Kulinar Neranxi për pjesëmarrjen.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?