“8 kuzhina rajonale të Kinës” në IKN, merr pjesë edhe Ambasadorja e Kinës

Ambasadorja e Republikes se Kines në Shqipëri, Zj.Jiang Yu, se bashku me nje pjese te stafit te ambasades kineze prezantuan kuzhinen Kineze ne Laboratoret e Institutit Kulinar Neranxi. 中 国 八 大 菜 系
 “8 kuzhina rajonale të Kinës”. Ata bene nje prezantim te shpejte te kultures kineze dhe ushqimet me tipike te ketyre 8 rajoneve si Shandong, Sichuan, Guangdong, Fujian, Jiangsu, Zhejizhang, Hunan dhe Anhui.

Ata treguan per studentet tane menyren e gatimit te “Raviolit Kinez” , gjithashtu mesuan me shume kenaqesi nga Chef-at e Pasticerise se Institutit Kulinar Neranxi si te pergatisin Chocco Souffle. 0 Ky eshte nje vleresim i madh per studentet e Institutit Kulinar Neranxi, per institucionin dhe per kuzhinen shqiptare. Falenderojme Ambasadoren e Kines Zj. Jiang Yu dhe qeverine kineze, per kete vleresim.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?