8 arsye pse bëjmë diferencën

Pse duhet të zgjidhni
Institutin Kulinar "Neranxi"

Diplomë dhe certifikatë e vlefshme në nivel ndërkombëtar

Lidhje direkte mes shkollës dhe vendit të punës me anë të APN

Laboratorë Kulinarie me atrecatura avanguardë

Partnership me bizneset e këtij sektori

Kompetenca në nivel të lartë në tregun e punës

Praktika pune në restorante hotele e laboratore

Chef dhe pasticier të nivelit ndërkombëtar

16 vite eksperiencë formimi profesional

Mos u largo nga Shqipëria! E ardhmja është në IKN!

Spoti në media

Instituti Kulinar Neranxi

Statistikat e IKN

2000
Studentë

të diplomuar dhe punësuar

0
Laboratorë

dhe ambiente të tjera didaktike

0
Aktivitete

dhe evente kulinare

Studio me profesionistët

Kurset

Tek Instituti Kulinar Neranxi mësimi zhvillohet nga e hëna në të premtë, i organizuar në tre turne, nga ora 9 deri në 18, tre orë për secilin turn.

Cikël i plotë 1 vit

Master Chef

Cikël i plotë 1 vit

Menaxhim Hoteleri-Turizëm

Cikël i plotë 1 vit

Ndihmës kuzhinier, kuzhinier dhe shef kuzhine

Instituti ofron mundësi punësimi

Agjencia Punësimit Neranxi

APN takon punëmarrësit me punëdhënësit në mënyrë profesionale dhe pa pagesë!

Agjencia e Punësimit Neranxi (APN) është mbase i vetmi biznes i “Neranxi Group” i cili ka lindur ekskluzivisht dhe vetëm si kërkesë e bizneseve të Hoteleri-Turizmit shqiptar dhe të huaj për personel të kualifikuar. Ky zhvillim interesant dhe i papritur, erdhi pikërisht kur bizneseve “Neranxi” iu shtua “Instituti Kulinar Neranxi”, i cili hapi dyert për herë të parë në vitin 2009. 

Instituti Kulinar Neranxi siguron punësim sezonal që pas vitit të parë të shkollës me anë të Agjencisë së Punësimit Neranxi.

Neranxi Group ka gjithmonë një ofertë pune për studentët e IKN, duke ju siguruar më shumë eksperiencë në profesionin e secilit.

Të gjithë studentët punësohen në bizneset më të mira të Hoteleri Turizmit, me kontratë pune dhe ndërmjetësimin profesional të Agjencisë së Punësimit Neranxi, pasi diplomohen.

Instituti Kulinar “Neranxi” është pjesë e Neranxi Group

Studentet tane

Dëshmitë e të diplomuarve

Kompanitë kontribuese të shkollës

Evente

Na ndiqni ne

Rrjetet sociale

× Si mund t’ju ndihmojmë?