Xhelateri

Ai është ushqimi i preferuar si tek të rriturit edhe tek fëmijët. Njihet ndryshe edhe si mëkati më i ëmbël i përhapur në stinën e verës, është e freskët, e ëmbël dhe me një pamje që të fton ta shijosh, nga të gjithë pa dallim moshe. Mjafton të themi qe vetëm italianët shijojnë çdo vit më shumë se 360,000 ton rreth 6kg secili.

Xhelateria është pjesë e pandarë e pastiçerisë, për këtë arsye kursi jonë i xhelaterisë është shumë efektiv sepse mund të merren orë intensive në orë të personalizuara sipas kërkesës së studentit ose si pjesë e plotë e programit dy vjeçar për Shef Pastiçerie.

Studenti mëson të përgatisë Akullore Artizanale me lëndë të para të çertifikuara për tregun europian nëpërmjet Kompanisë Neranxi, e cila e ka bërë punën shumë më të lehtë për të gjithë specialistët me mikset e gatshme për akullore dhe ëmbëlsira.


Cmimet e Kurseve

Dëshiron të bëhesh profesionist ?

Provoje sot!