Piceri

Kursi i Picajolit lidhet ngushtë edhe me atë të prodhimeve të brumit dhe bukëpjekjes. Një picajol i mirë duhet të njohë mirë produktet me të cilat përgatitet pica si mielli, salcat, kërpudhat, produktet e detit. Janë lëndët e para ato që bëjnë diferencën, me të cilat më vonë do t’i duhet të përgatisë shije picash pafund për konsumatorët. Duke njohur lëndët e para, mjafton vetëm pak fantazi dhe sens mase. Ndaj pedagogët tanë, të trajnuar në fabrikat e miellit më të mira në Europë, si Itali apo Gjermani, na sjellin eksperiencën e këtyre kompanive qindra vjeçare në këtë sektor.


Cmimet e Kurseve

Dëshiron të bëhesh profesionist ?

Provoje sot!