Kuzhinë Aziatike

Sushi, Sashimi, Maki, Nigiri, Noodles, Spring Rolls,Tempura, Akullore e skuqur kineze, etj., janë disa nga recetat më karakteristike të kuzhinës aziatike. Studentët bëjnë një trajnim intensiv në kuadër të programit të kuzhinës internacionale dhe asaj aziatike në veçanti. Studentët gatuajnë receta tipike japoneze, kineze, tajlandeze apo vietnameze etj. Eksperienca që Josephine Desepeda ndan me studentët është shembulli më i mirë për ta pasi i tregon atyre se duke gatuar kuzhinat e popujve të ndryshëm, duke njohur mirë produktet cilësore, vlerat ushqyese dhe mënyrat e gatimit, ata mund të punësohen në çdo shtet të botës.


Cmimet e Kurseve

Dëshiron të bëhesh profesionist ?

Provoje sot!