Barman

Studentët e Kursit për barman mund të mësojnë kokteile plot fantazi me ndihmën e specialistëve të institutit por edhe të barmenëve italianë të Kompanisë Italiane Toschi, e cila herë pas here bën seminare për trajnimin e barmanëve të rinj nëpërmjet Kompanisë Neranxi studentët mësojnë si të miksojnë me mjeshtëri, shurupe, long drinks, kokteile dhe granita alkolike dhe analkolike duke u bërë kështu të aftë për t’u ardhur në ndihmë bareve dhe long bareve të ndryshme në kryeqytet aty ku dhe jeta e natës është më e gjallë.


Cmimet e Kurseve

Dëshiron të bëhesh profesionist ?

Provoje sot!