Pasticeri

Me pak fantazi, pak pasion dhe pak kuriozitet, dhe do të fillosh të ndjesh nevojën e një kursi pastiçerie. Sa më të pranishëm do të jenë këto elemente, aq më tepër do të doni të ndiqni kurset tona të pastiçerisë, të programuar sipas niveleve si për amatorë ashtu dhe profesionistë. Duke mësuar studentët me risitë më të fundit të Pastiçerisë Botërore, por pa harruar bazat të cilat janë themeli i gjithçkaje në çdo fushë. Kështu pasioni mund të transformohet lehtësisht në një profesion jo vetëm të dashur por edhe të mirëpaguar.


Cmimet e Kurseve

Dëshiron të bëhesh profesionist ?

Provoje sot!