Onofrio Campobello

Lindur në: Martina Puglia -Italia.

Eksperiencat e punësimit- Roli ose pozicioni i punës-Periudha

Trajnimi profesional brenda pastiçerisë familjare e filluar që në moshën 11-vjeçare vazhduar deri në moshën 20-vjeçare.

Duke u formuar profesionalisht në kurse dhe praktika të ndryshme në shkollën e pasticerisë Italiane “Etoile” në shtatorë të 1996.

Pjesmarrje në Kupën Europiane të mbajtur në Romë në Pa.Bo.Gel si mbështetje të skuadrave të ndryshme pjesëmarrse.

Tridhjetë  vjet përvojë në trajnimin e pasticeris në përgjithësi.

Eksperienca të ndryshme jashtë vëndit, konsulent i një zinxhiri Spanjoll pasticerie dhe trajnim në disa shkolla italiane të ndryshme.

Shef pasticerie në disa Hotele  të njohura Italiane. Aktualisht pedagog në degën e pasticeris në Institutin Kulinar Neranxi..


Vlerësimet e Fundit