Isidoro Giglio

Isidoro Giglio
Vendlindja:
Mynih, Gjermani
Data e Lindjes:
21 Mars, 1966

Eksperienca profesionale
1978-1988- ka studiuar për pasticeri
1989-1997- pasticier në një bar Pasticeri & Xhelateri
1998- demonstrues teknik pasticerie dhe xhelaterie në kompanitë “CAMEL” dhe “STRAMONDO”
1998-2005- menaxher laboratori në një Pasticeri & Xhelateri
2005- Përgatitja dhe prezantimi i bufeve në sektorin e pasticeris në hotele
2005-2011-pronar i një dyqani pasticerie, xhelaterie dhe produkteve të furrës
2016- 2017 – Profesor I Pasticerise dhe Xhelaterise prane Institutit Kulinar Neranxi, Tirane-Shqiperi.
Objektivi:
Mjeshtër pasticerie
Demonstrues
Organizator
Përfaqësues


Vlerësimet e Fundit