Arjan Muhaj

Eksperiencat e punësimit- Roli ose pozicioni i punës-Periudha

“Hotel Marina Palace 5*”-shef ekzekutiv-Drimades Dhërmi- sezon verorë 2016

Restorant “Gourmet”- shef ekzekutiv- Tiranë

“Hotel Xheko Imperial Tirana 5*”- Hard shef

“Kompleksi Adriatik” tek Restorant Plazza-Head shef

Restoranti Italian “Gourmet”-shef kuzhine

Restorant “Gourmet” (Sous shef)

Hotel Bristol –Selanik Greqi-kuzhinier A

Restorant “Italian”- Ishulli Kios Greqi-kuzhinier B

Restorant “Greek”- Ishulli Kios Greqi-kuzhinier C

Restorant “Aleria” Kuzhina moderne Mesdhetare Gourmet-Trajnim

Shef –Diplomë mbi njohuritë e gatimit dhe teknikave të saj- tek  I.E.K KSINI

Seminare

Kompania “Provil” rreth bimëve aromatike të freskëta

Kuzhinë Argjentinase

Teknikat e përgatitjes së “Sushi”

Kuzhina  Spanjolle

Kuzhina moderne Greke

Teknikat e Cokollatës

Dekori i pjatave

Kostot e ushqimit në kuzhinë

Bukuresht Rumani-2013

Medalje Bronzi-kategoria e “Mishrave të Egër”

Medalje Ari-kategoria “Peshqit” (black box)


Vlerësimet e Fundit