Alfio Rrotani

Arsimi: Diplomuar në Institutin e Hotelerisë- “GIOVANNI X”, periudha 2004 -2007.
Eksperiencat e punësimit- Roli ose pozicioni i punës-Periudha
Praktikë në restorant “GAMBRINUS” (Treviso)
Praktikë në restorant “GELLIUS” fitues i 1 Ylli Micheli (Treviso)
“Hotel Anna Park” -sezon verorë – 2003 (Jesolo)
“Hotel Sanclemente Palace”-sezon dimëror 2004 (Venezia)
“Hotel Aurora”- sezon verorë 2004 (Jesolo)
“Restorant Ai Sette Nani” shef kuzhine periudha 2004-2005 (Treviso)
“Restorant Vecio Morer” shef kuzhine, periudha 2005-2006 (Treviso)
Antarë i “G.D.A.” (Grupi i Dekoracioneve Artistike) dhe i “F.I.C.” (Federata e Kuzhinierve Italian)
Fitues i Medaljes së Artë për “INTAGLIO DI VEGETALI” (gdhendjen e perimeve dhe frutave) në Olimpiadën e Kuzhinës në Gjermani- 2006
“Restorant “PECCATI DI GOLA”, shef kuzhine, periudha 2006-2010 – (Treviso)
“Restorant “ENOTECA VENETA” , shef kuzhine, periudha 2010-2012
“Restorant “VENICE EAT” në (Universitetin “ Ca’Foscari di Venezia”, shef kuzhine
Shef kuzhine në “TINO EVENTI” (Catering Mostra Del Cinema Di Venezia), periudha 2010-2012
Shef kuzhine në Restorantin “PORTOFELICE” (Venezia), periudha 2012
Fitues i “ MASTERCHEF ALBANIA 2013”
“Restorant “MELOGRANO” shef kuzhine, 2014
“Hotel Diplomat” shef kuzhine, 2015-2016
Prezantues në IN-tv , i programit “Kripë dhe Piper”
Profesor i vitit -2 në “Institutin Kulinar Neranxi”, perudha -2016-prezent


Vlerësimet e Fundit