Zamira Bakalli

Chefe Zamira Bakalli ka mbaruar shkollën e mesme dhe ka realizuar menjëherë pas saj Kursin profesional për Kuzhinë pranë Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Nr 4, Tirane ajo ka eksperience te rëndësishme profesionale

EKSPERIENCAT E PUNËS si chefe të Zamira Bakallit janë te ndryshme dhe te rëndësishme.

Chefe Bakalli ka punuar fillimisht si kuzhiniere pranë restorantit “Vila 88”, ne vitet 2009–2011.

Ne restorantin “Deti Jone , Tek Libri Universitar ne vitet 2011–2012 si kuzhiniere.

Në “Kalamaro Fritto” si chefe kuzhine te Don Bosko prane Viva Market ne vitet 2012–2013

Te Kolegji ” Turgut Ozal” ne vitet 2013–2015 si chefe e mensës te këtij kolegji te madh.

Po ashtu Zamira Bakalli ka punuar te “FISH TIME” ne Don Bosko ka qene po ashtu chefe mense ne vitet 2016-2018.

Nga viti i shkuar shkollor deri me sot chefe Zamira Bakalli është docente e vitit te pare kuzhine pranë Institutit Kulinar Neranxi.


Vlerësimet e Fundit