Melsen Hoxhaj

Melsen Hoxhaj ka studiuar në NVQ (National Vocational Qualification) Level 4 pranë Thames valley University, W13, London, ne “Catering Management”
Bachelor ne administrim Biznesi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti Ekonomik

EKSPERIENCA E PUNËS të docentit Hoxhaj janë shumë domethënëse. Në mars 2019 – Korrik 2019 ka punuar në menaxhimin e procesit te hapjes se Agro-turizëm “Gjepali” dhe që nga shtator 2018 e Aktualisht është docent i menaxhimit te Hotelerisë dhe Restoranti-mit ne Institutin Kulinar Neranxi.

Janar 2017 – Maj 2018 Menaxhim i Bar & Brasserie Fussion Toptani
Mars 2016 – Janar 2017 Menaxher i Sherbimit ne Padam Tirana
Dhjetor 2015 – Mars 2016 Maitre D’ ne Pannevino Restaurant, “The Plaza” Tirana
Shtator 2014 – Dhjetor 2015 Menaxher Hoteli pranë Vila Verde Boutique Hotel dhe Vila Verde Durrës.
Prill 2014 – Shtator 2014 Menaxher Sezonal pranë Bouganivile bay Resort, Sarande
Janar 2011 – Korrik 2013 Shef i Data analisteve pranë departamentit te matjes CEZ Albania.
Janar 2010 – Dhjetor 2010 Asistent Administrativ pranë Ambasadës se Republikës Ceke ne Tirane
Maj 2010 – Dhjetor 2009 Menaxher i departamentit te Eventeve pranë Hotel Tirana International.
Nëntor 2007 – Maj 2008 Chef de rang ne “Boxwood Caffe” pranë Hotel Berkeley, Hyde Park Corner, Londër
Shtator 2006 – Nentor 2007 Kryekamarier prane the Steak House Restaurant ne “Brown’s” Hotel, London
Maj 2004 – Shtator 2005 Asistent Manager pranë Fish Hook, Chiswick, London


Vlerësimet e Fundit