Klodi Gurra

Lindur më: 29/05/1985, Tiranë

Arsimi i mesëm: Shkolla “Hoteleri Turizem” – 1999-2004 Tirane.

Arsimi i lartë: Universiteti Filologjik-Tiranë: Dega Gjeografi -2005-2008.

Eksperiencat e punësimit- Roli ose pozicioni i punës-Periudha

Punuar në  “Furrë Buke & Pasticeri” në Ankona- Itali- nentor 2008- korrik 2009

Tetore 2010-Mars 2011 -kurs intensiv për prodhime brumi në institucionin Austriako-Gjerman

Maj  2011 -Trajnim për prodhime brumi në Kompaninë IRCA- Milano Itali

Janar  2012- pjesmarrje në panairin prestigjoz të pasticerisë “SIGEP”- Rimini

Qershor 2012- Trajnim për prodhime brumi në Kompaninë  “TANDOI” Bari Itali

Tetor  2012 – trajnim për prodhime brumi në Kompanin “ITALMILL” Bergamo Itali

Janar  2013- trajnim për pasticeri në “SIGEP”- Rimini Itali

Mars 2013 – trajnim për prodhime brumi në kompanin “Schapfen Mühle” Gjermani

Janar  2014- trajnim për prodhime brumi në  “SIGEP” -Rimini Itali

Prill  2014- trajnim prodhime brumi në kompanin “Master Martini”- Itali

Janar  2015 -pjesmarje dhe prodhim akullore pranë kompanis “IRCA” në “SIGEP”- Rimini Itali

Tetor  2015 -trajnim për Gelateri në Kompaninë prestigjoze “PREGEL”- Regio Emilia Bolonja ne Itali

Janar 2016 -trajnim për prodhime brumi në “SIGEP”- Rimini Itali

Shtatorë  2016 -trajnim për prodhime brumi në kompaninë  “ITALMILL” Bergamo Itali

Janar  2017 – trajnim për prodhime brumi në “SIGEP”- Rimini Itali-

Mars 2017 -pjesmarje në panairin “Artoza” Athinë Greqi


Vlerësimet e Fundit