Josephine Desepeda

Arsimi
1990 : Diplomumar në shkollën e mesme ‘San Nicolas Academy’
2011-2013: Ka studiuar Texnikos Mageirikis Texnis (shef) në IEKAMH
2014 : Universiteti i Athinës – Mësimin e gjuhes Greke
2013 : Anëtare në CHEF CLUB,GREQI
2013 : Fituese e master shef Filipine në Greqi e organizuar nga Shkolla Kulturore Muntng Nayon.
Eksperienca e punës:

04/2004 – 06/2014 :CARDINAL S.A ASIAN FOOD COMPANY AG. POLYKARPOY 57
Punonjese ne shitje dhe demostrimin e produkteve aziatike si dhe mesime private të kuzhines aziatike.


Vlerësimet e Fundit