Franc Kanapari

Franc Kanapari
Datëlindja: 09.04.1996
Vendlindja: Kavajë

Formimi Profesional
2011-2014: Arsimi i mesëm: Gjimnazi “Aleksandër Moisiu”, Kavaje
Shkolla profesionale: “Instituti Kulinar Neranxi”

Pjesmarrje ne Panaire dhe Trajnime :
Janar 2016 – tek kompania Italiane “Italmill” –Rimini
Janar 2016 – tek kompania Italiane “Irca” –Rimini
Mars 2016 – tek kompania Gjermane “Schapfen Muhle”
Nëntor 2016 – tek kompania Italiane “Irca” –Rimini
Janar 2016 – tek kompania Italiane “Irca” –Rimini
Shtator 2016- tek “Chef club’s” Selanik-Greqi
Prill 2017 – tek kompania Italiane “Italmill” –Rimini
Mars 2017- në panairin “Artoza” Greqi


Vlerësimet e Fundit