Fatjon Duka

Fatjon Duka është njohës i mire i fushës se kuzhinës dhe ka mbaruar shkollën profesionale te kuzhinës ne vitin 2003 ne Tirane. Ai u trajnua ne Lucern te Zvicrës për gatimet e mishit ne vitin 2017.

Eksperiencat ne pune se tij janë te pasura.

Në Shqipëri ai ka punuar te Natyrë e Qetë ne Lunder, Mema Resort në Mullet. Restorant Drreri ne Tirane. Ujvara Resort, Divina te Liqeni Artificial, West Restoiran te Kullat Binjake.

Eksperiencat jashtë shteti po ashtu janë domethënëse te chef Dukas. Fillojnë ne Restorant “Romunko” në Verona Itali ne vitin 2014, Restorant “Felini” në Shtutgart Gjermani.

Në vitet 2015 – 2018 ka punuar ne restorantin “Los Latinos” në Lucern te Zvicrës, etj…


Vlerësimet e Fundit