Arben Trepsenishti

Chef Arben Trepsenishti ka mbaruar Shkollën Teknologjike (hoteleri – turizëm), dega e ushqimit social 1990 – 1994 dhe arsimin e larte Histori – gjeografi, plus është i certifikuar nga Shkolla Hoteleri – Turizëm, ne Vjene, Austri.

Eksperienca e punës e chef Arben Trepsenishtit është shume e pasur dhe e larmishme

Hotel “Europa Park – Rogner”, Kuzhinier 1995 – 1997
Restorant “Juvenilja”, Shef kuzhine 1997 – 1999
Restorant “Green house”, Shef kuzhine 2001
Restorant vila “Ambasador”, Shef kuzhine 2002
Restorant “Dreri”, Shef kuzhine 2003
Restorant “Vila “Amsterdam”, Shef kuzhine 2004 – 2006
Restorant “Continental”, Shef kuzhine 2007 – 2009
Restorant “Logoreci”, Shef kuzhine 2009 – 2012
Restorant “Kompleksi Taivan”, Shef i repartit te pastave 2012 – 2017
Akademia e Shefave te Kuzhines, docent kulinar 2014 – 2017
Self-service “Le bon” , Shef kuzhine 2017 – 2018
Instituti kulinar ATC, docent kulinar 2017 – 2019
“Resort Majestic”, Shef kuzhine

Ne vitin akademik 2019 – 2020 chef Arben Trepsenishti eshte docent i kuzhines se markës Neranxi ne Institutin Kulinar Neranxi.


Vlerësimet e Fundit