Arben Kokiçi

Arben Kokiçi ka mbaruar shkollën e mesme dhe pas saj ka kryer kursin profesional te kuzhinës pranë Autoritetit Rajonal ne Tirane, ku edhe është vlerësuar me piket maksimale.

Eksperiencat në punë :

•1993- Aktivitet privat në restorantin e tij.

•1994-2002 – Restorant “Amerika” (Vorë) ,i vetëpunësuar (kuzhinier)

•2002-2008- Shef kuzhine “Bar Restorant Leo” (Fushe-preze)

•2010-2015- Shef ekzekutiv ne sektorin e eventeve (Itali ,Belgjike) dasma, festa , evente familjare

•2016-2018- Shef në kompleksin “The king”

•2018-2019- Shef eventesh “Agro turizëm Huqi ” & Shef ekzekutiv dhe menaxher kuzhinash.

Kam marrë pjese ne Bolzano , Itali ku u organizua një feste me pjesëmarrje nga vende te ndryshme nga e gjithë bota, Kina , Bolivia ,Maroku ,Ukraina ,Rusia etj ku u promovuan gatime tradicionale. Kokiçi përfaqësoi Shqipërinë me gatimet tona tradicionale.

Ekspereincat: Përgatitja e menysë .
Përgatitja e stafit te kuzhinës .Administrim dhe menaxhimi i stafit te shërbimit.
Përgatitja dhe nxjerrja e kostos, etj..


Vlerësimet e Fundit