Andi Balla

Lindur në: 09/03/1985

Vendlindja: Tiranë

Arsimi i mesëm:

Hoteleri Turizëm, periudha -1999-2004

Arsimi i lartë:

Universiteti Bujqësor i Tiranës, dega: Agromjedis, periudha-2005-2010

Eksperiencat e punësimit- Roli ose pozicioni i punës-Periudha

“Hotel Dajti”, ndihmës kuzhinier, 1999-2001

“Hotel Tirana International” , ndihmës kuzhinier, shef sektori tek Antipastat

“Hotel Arbri”, shef kuzhine, 2003-2005

“Kompleksi Glissi” Golem Kavajë, shef kuzhine, 4 muaj e sezonit turistik

“Ujvara Resort” shef kuzhine, 2005-2008

“Kompleks Riviera” Dhërmi, shef kuzhine, muaj e sezonit turistik

“Natyra e Qetë”, shef kuzhine, 2008-2011,+ 3 muaj e sezonit turistik “Capo del Mare”

“Restorant Piceri Irenes”, shef kuzhine, 2011-2013, + 3 muaj e sezonit turistik “Capo del Mare”

“Instituti Kulinar Neranxi”, Profesor i vitit 1, 2013-prezent

2013-2014- 3 muaj e sezonit turistik “Capo del Mare”

2014-2015- shef kuzhine “Ammos” Potam

2015-2016- shef kuzhine “Natyra e Qetë” Spille Kavajë


Vlerësimet e Fundit