Albana Dulellari

Chefe Albana Dulellari pasi mbaroi shkollën e mesme në Athinë në vitet 2004-2007, vazdoi gjithashtu po në Athinë, në vitet 2007-2009 “Professional Food Production-CHEF” (Le Monde) dhe ka marrë pjesë aktivisht në seminare të ndryshme në kuzhinë Italiane & Franceze (në Athinë-Paris)

Chefe Dulellari ka eksperienca të rëndësishme televizive në vitin 2014 si gjysëmfinaliste “Master Chef-Albania 1” Tiranë në Top Channel, emsione televizive të ndrysme gatimi dhe aktulisht është edhe Chef-assistant në programin televiiv shumë të sukseshëm “Hell’s Kitchen Albania 2” në Top Channel

Chefe Albana Dulellari ka eksperienca shumë të rëndësihme punësimi që pasurojnë edhe errudicionin dhe profesionalizmin e saj në fushën e gatimit dhe mësim dhënies.

2004-2008. XT 600 “Artos” Athinë
2008. B-Kuzhiniere, Restorant Italian, “Panino” Athinë
2009-2012. Chou-Chef, Restorant Grek (Gourmet), “Mani Mani” Athinë
2009-Sezonal. A-Kuzhiniere, Restorant prodhime deti “Omilos”, Athinë
2010-Sezonal. Chou-Chef, Restorant Grek (Gourmet) “Nissus”, Githio-Greqi
2011-Sezonal. Bufe, Restorant Italian “Agios Nikolaos”, Athinë
2012-Sezonal. A-Kuzhiniere, Restorant prodhime deti “Nikolas Skinusas”, Athinë
2013-Sezonal. Chef, Restorant Grek (Gourmet) “Nissus”, Githio-Greqi
2013-2014. Kuzhiniere, Pizza “Looney Tunes”, Tiranë
2014. Chef, Bar-Loungë “Pepper Lounge”, Tiranë
2014-2016. Chef, Bar-Restorant “Segafredo”, Tiranë
2016-Sezonal. Chef, Restorant “Blue Laguna”, Qeret-Kavajë
2017. Chef, Restorant “Artisti”, Tiranë
2017. Chou-Chef, Restorant “Umami”, Tiranë
2017-Sezonal. Chef, Restorant “Umami”, Karpen-Kavajë
2017-2018. Chef, “Real Diet”, Tiranë
2018-Sezonal. Chef, Restorant“Nazar Beach”, Palasë-Vlorë
2018-2019. Trajnere-Docente“InstitutiKulimarNeranxi”Tiranë
2019-Sezonal. Chef, Restorant “Ammos Himarë-Kompania Nëranxi”, Himarë-Vlorë


Vlerësimet e Fundit